Minusta - Tiina Reunanen

Tunneterapiat ovat olleet minulle tärkeä ja antoisa polku kohti sisimpääni. Vaikeiden asioiden käsittely ei ole ollut aina mukavaa, mutta kokonaisvaltaisesti parempi olo on palkinnut rämpimisen! Minulle kehollinen käsittely on sopinut, on ollut hienoa huomata, että kehon lukkojen avautuessa myös mielen hiertymät ovat helpottaneet. Tunnetaideterapia taas on tuonut syvää oppia siitä, miten olemme kaikki osa sukupolvien jatkumoa ja miten voimme osaltamme katkaista monesti jo perimästä tulleita traumaketjuja.

Olen valmistunut Kairon instituutista tunnevyöhyketerapeutiksi sekä tunnetaideterapeutiksi. Terapeuttiopintojeni aikana olen suorittanut koululääketieteen perusteiden opintokokonaisuuden (25 op). Kaironin TVT-terapeuttiopinnot täyttävät Luontaislääketieteen Keskusliitto LKL ry:n asettamat koulutuskriteerit.

Tunneterapiassa minulle on tärkeää empaattisesti tukea asiakasta keho- ja tunnelukkojen avaamisessa. Ehdoton luottamuksellisuus on terapiassa itsestäänselvyys. Tunnetaideterapia sekä tunnevyöhyketerapia ovat kokonaisvaltaisia terapiamuotoja, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Keho on tunteiden, tunneperimän ja koko elämänkaaren heijastuma. Terapiassa jollekin voi riittää stressin lievittäminen ja hyvien unien palautuminen, joku toinen taas haluaa syvällisemmin apua omiin tunnetraumoihinsa. Haluaisitko kokeilla, ovatko tunneterapiat sinun juttusi? Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Kevyt kosketus - tunneterapiapalvelut
Kaislaranta 73, Oulunsalo y-tunnus. 2778142-5
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!